Моята количка 0

Правила и условия

Когато попълвате този формуляр, удостоверете, че:

* Сте на възраст над 18 години.

* Наскоро Ви бяхте физически изследвани и преглеждани от лекар, упълномощен да предоставя медицински консултации и интервенции.

* Употребявате успешно това лекарство и отправяте това искане под наблюдението на лекар и след медицински преглед, според който Ви е препоръчано, че употребата на това лекарство е от полза за Вашите нужди и медицинско лечение.

* Посоченото лекарство е предписано изключително за лична употреба и не се разпространява или продава на трети страни.

* Трябва посоченото лекарство да е предписано от Вашия лекар, и Вашето искане не е заместител на рецепта, разрешена от тази виртуална аптека.

* Искане на рецепта за това лекарство се изпълнява за необходимите цели, свързани с лечението, а не с цел съхранението му в по-големи количества, отколкото са Ви необходими.

* Незабавно контактувайте с местен лекар за всяка необходима медицинска намеса, ако усложнение или притеснение доведат във всякакво отношение до прилагане на разпореждане за лечение.

* Както позволява законът да използва кредитната карта, от която ще бъде извършено плащането, ако заявката Ви ще бъде одобрена и обработена.

* Отговорили сте и ще отговорите на всички въпроси вярно, за Вашата собствена безопасност, точно както бихте направили в кабинетите на лекарите и преди местния Ви лекар.

* Осъзнавате, че съществуват рискове, както и ползи за всяко лекарство, включително лекарства, които се предлагат без рецепта. След като бях информиран за възможни последици, аз се съгласявам с условията.

* Декларирам, че знам, че поръчката ще бъде под моето име, ще бъде предоставена от Pharmacepticals Inc.

* Това е разрешено от закона във Вашия район да получавате заявеното лекарство и има отговорност за разрешението на услугата и за всичките допълнителни данъци, които могат да възникнат.

* Декларирам, че се съгласявам с времето за доставка до 10 дни.

* Разбира се, че Вие искате да получавате месечни бюлетини и всякакви специални предложения за свързаните стоки.

Ние ценим нашите клиенти преди всичко. Вашата поверителност и сигурност са много важни за нас и няма да бъдат компрометирани. Нашата компания и този сайт подтвърждават, че информацията им е сигурна и са предприели стъпки, за да гарантират това.
Всяка информация, предоставена от нашите клиенти, никога няма да бъде споделена, продадена или разкрита на някаква трета страна.