Моята количка 0
Купете Сиалис Супер Актив

Купете Сиалис Супер Актив

Сиалис Супер Актив е капсулната форма на отделяне на добре известно лекарство на базата на Тадалафил. Формата на капсула позволява на активното вещество Тадалафил 20 мг да бъде в течно състояние в капсулата и след разтваряне на желатиновата капсула в стомаха, тя се абсорбира максимално бързо в кръвта и показва своите подобрените функционални свойства в сравнение с таблетната форма на Тадалафил.

Продължителността на действието Сиалис Супер Актив достига 36 часа. Активното вещество Тадалафил, съдържащо се в лекарството, подпомага ерекцията и насърчава лечението на еректилна дисфункция в мъжкото тяло.

Ефектът от прилагането на Сиалис Супер Актив се проявява 20 минути след приемане на хапчето заедно с вода. Дозировката на Тадаафил 20 мг, съдържаща се в 1 хапче Сиалис Супер Актив отговаря на 85% от пациентите.

Активна съставка: Tadalafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Сиалис Супер Актив

Описания

Описание на лекарството:

Сиалис Супер Актив има значително по-малко странични ефекти в сравнение със Силденафил. Трябва обаче да се има предвид, че възможните ефекти все още могат да бъдат главоболие, хрема и болка в гърба и мускулите. Сиалис Супер Актив е известен с възможността да се комбинира с мазни храни и умерени количества алкохол.

Сиалис Супер Актив се различава по това, че като приемате 1 капсула, Вие получавате самочувствие и увереност в способността да задоволите партньора Ви във всяка ситуация за 36 часа. Лекарството е тествано от прилагането на зрели мъже, и гарантира способността да се изразете в моменти на сексуалната близост, както в годините на младостта.

Както в случая с други лекарства за повишаване на потентността, Сиалис Супер Актив показва своя ефект върху засилването на ерекцията само в случай на сексуалното вълнение на партньора.

1 капсула Сиалис Супер Актив съдържа 20 мг Тадалафил. Изборът на подходящата доза се определя от личния лекар, въз основа на Вашата възраст, физическо състояние, степен на дисфункция и максимално допустимата дневна доза - 20 мг Тадалафил.

Състав:

Тадалафил 20 мг;

Показания:

 • еректилна дисфункция;
 • ниска сексуална активност.

Начин на прилагането:

15-30 минути преди полов акт вземете 1 капсула Сиалис Супер Актив през устата и изпийте с вода. Максималната доза на ден е 20 мг Тадалафил (1 капсула Сиалис Супер Актив).

Противопоказания:

 • Свръхчувствителност към Тадалафил и други компоненти;
 • При противопоказания за сексуална активност при пациенти със заболявания на сърдечно-съдовата система, при дефицит на лактоза или непоносимост;
 • Не комбинирайте с приема на органични нитрати, доксазозин и други лекарства за лечение на еректилна дисфункция;
 • Избягвайте честата употреба (повече от 2 пъти седмично) в случай на хронична бъбречна недостатъчност;
 • Само за мъже, които са навършили 18 години.

Съхранение:

Дръжте лекарството в сухи условия при стайна температура, далеч от деца.

Препоръки за Сиалис Супер Актив

 • ВК
  Велин К.
  Проверен коментар

  Бях изненадан от резултатите, след като изпробвах хапчета. Определено има приятно увеличение на енергията и сексуалното желание. Това би било икономически ефективна алтернатива на виагра. Аз харесвах продукта и планирам да поръчам повече в бъдеще. Благодаря!

 • В
  Вальо
  Проверен коментар

  Страхотен продукт, мога да продължа дълго време, благодаря на Сиалис и на моя лекар.

 • С
  Слави
  Проверен коментар

  Бързата доставка, определено препоръчвам.

 • Н
  Невен
  Проверен коментар

  Добрият продукт, ефектът продължава около 2 дни, бих ги препоръчал и ще поръчам повече, не съм получавал главоболие, но обикновено пия доста вода.

 • К
  Кольо
  Проверен коментар

  Това е най -добрият продукт, който съм опитвал досега !!! Последните няколко дни и когато жена ми иска да разбере какво става, просто й показвам.

 • А
  Асен
  Проверен коментар

  Чувствах се малко нерешителен и скептичен, но опитах това и се получи вълшебно ... продължавам да го използвам всеки път ...

 • К
  Калоян
  Проверен коментар

  Този продукт работи наистина добре и едно хапче ще издържи дни. Аз нямах странични ефекти.

 • Г
  Гочо
  Проверен коментар

  Този продукт работи както се рекламира ... бъдете търпеливи, но когато хапчето си активира, наистина прави чудеса ... не забравяйте да пиете много вода, за да избегнете главоболие.

 • Ф
  Феликс
  Проверен коментар

  Не пиша много отзиви, но това работи. Вярно е, че ще получите и главоболие, най -добре вземете нещо и за това. Това хапче работи 72 часа, и си струва парите.

 • ПМ
  Пламен М.
  Проверен коментар

  След като видях добри отзиви, реших да проверя за какво става дума. Когато ви кажа, че този продукт е „Истината“, повярвайте ми. Времето за реакция за мен е около 3-4 часа и 2 хапчета ми вършат работа. На 44 години почти забравих какво е усещането за сутрешната твърдост.