Моята количка 0
Отървете се от проблемите с алопецията още днес! Поръчайте Пропеция онлайн!

Отървете се от проблемите с алопецията още днес! Поръчайте Пропеция онлайн!

Алопецията е едно от онези заболявания, които не са опасни за Вашето здраве като цяло. Това не влияе на Вашето физическо състояние, но влияе силно на Вашето психологическо състояние. Човек, след като открил първите признаци на алопеция, започва да използва различни препарати за предотвратяване на загубата на коса - от шампоан до лекарства. Често това не помага, но големи суми пари са похарчени за тези средства.

С появата на Пропеция на пазара всички притеснения могат да изчезнат. Възстановяването на косата сега е лесно, както никога досега. Всичко, от което се нуждаете, е да поръчате Пропеция онлайн в нашата уеб аптека.

Активна съставка: Finasteride

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Пропеция генерична

Описания

Защо започва косопадът?

Пренасищането на мъжки хормон, наречено дихидротестостерон в организма, води до загуба на коса. Натрупването на този хормон в тялото засяга фоликула. В резултат на това косата умира и спира да расте.

Пропеция е надеждно лекарство за мъже за лечение на косопад. Специалните ферменти на лекарството спират алопецията и стимулират растежа на нова коса.

Пропеция работи!

Пропеция съдържа Финастерид. Това е активен компонент, който предотвратява масивната загуба на коса и активира растежа й веднага след първите приема.

Финастерид се съдържа в таблетки, насочени към намаляване на нивото на дихидротестостерон в човешкото тяло. Това се използва и за лечение на други заболявания, поради което трябва да попитате лекар за възможни взаимодействия, преди да вземете лекарството.

Забележете! Пропеция се използва за лечение на андрогенна загуба на коса, тъй като други видове алопеция имат друго естество и изискват специфично лечение.

Възстановяването на косата с помощта на Пропеция отнема известно време. Очакваното време на растеж на косата е 1 см на месец. Препоръчително е да приемате Пропеция не по-малко от 3 месеца, за да постигнете страхотни резултати.

Колко ефективна е Пропеция?

Дори след като сте получили желания ефект, трябва да продължите да приемате Пропеция, за да осигурите положителните резултати. Ако тялото Ви продължава да произвежда голямо количество дихидротестостерон, лекар може да предпише да приемате препарата редовно. Не се притеснявайте – това е абсолютно безопасно. Производителите на лекарството предвиждат редовно лечение с Пропеция. Лекарството няма да има отрицателен ефект върху организма Ви.

Като правило Пропеция дава много добри резултати. Този препарат осигурява възстановяване на косата в горната част на главата и веждите, които са проблемни области.

Какви са противопоказанията за използване на Пропеция?

Препаратът е безопасен за мъжкото тяло. На практика няма ограничения за използването на Пропеция.

В същото време има строги противопоказания за употребата на лекарството от жени. Жената никога не трябва да приема Пропеция. Препаратът не е за лечение на косопад при жените. Лекарството няма да помогне за излекуване на косопада, но ще причини проблеми с плодовитостта или с раждането, ако жената е бременна.

Странични ефекти на Пропеция

Безопасността на Пропеция е доказана от множество медицински изследвания. Процентът на хората, които изпитват странични ефекти от приема на лекарството, е близо до нула. Дори да има някои странични ефекти, те са незначителни и не са опасни за пациента. Ето защо този препарат е толкова популярен и е от полза.

Все пак трябва да Ви предупредим за възможни странични ефекти. Те са:

 • Намаляване на сексуалното желание;
 • Намалено количество сперматозоиди;
 • Проблеми с ерекцията.

Възможно ли е да закупя Пропеция онлайн без рецепта? Колко безопасно е да купувате Пропеция онлайн?

Можете да поръчате Пропеция онлайн в нашата аптека. Ние гарантираме, че ще доставим оригиналния Ви продукт в кратък срок. Препаратът може да бъде закупен без рецепта. Преди да използвате лекарството, прочетете внимателно инструкцията. Ако сте забелязали само един страничен ефект след приема на лекарството, моля, обадете се на Вашия лекар.

Много онлайн аптеки продават Финастерид в България без рецепта. Ако купувате Финастерид евтино, бъдете внимателни при избора на доставчик. Косопадът не е сериозен проблем, но лечението му трябва да бъде под контрола на специалист.

Препоръки за Пропеция

 • Ж
  Живко
  Проверен коментар

  Използвам това от няколко месеца. Започнаха да се наблюдават леки резултати след 60 дни, по-добри резултати след 90 дни и оттогава постоянен растеж. Не съм опитвал други добавки за коса преди тази, така че нямам с какво да я сравнявам, но определено ми действа, така че няма нужда да опитвам нещо друго.

 • Р
  Радко
  Проверен коментар

  Трудно ми е да повярвам, но всъщност спря косопада ми на 100% в рамките на един месец. Ако отслабвате, вземете това възможно най-скоро.

 • М
  Момчил
  Проверен коментар

  Толкова съм щастлив !!! Този продукт възстанови косата ми с магическата си формула! Имам коса на места, където никога я нямал преди това! Като челото ми! И показалецът ми! (Само на лявата ръка)

 • П
  Петър
  Проверен коментар

  С нетърпение очакваме страхотни резултати.

 • П
  Панайот
  Проверен коментар

  Продуктът дойде точно както беше обещано. Успях веднага да започна процедурата си с коса.

 • М
  Милан
  Проверен коментар

  Загубата на коса, която изпитвах, спря напълно, и всъщност израсна малко коса на темето на главата си. Всеки индивид, на когото съм препоръчал лекарството, поне е спрял косопада. Аз съм пълен циник и смятам това за чудо лекарство. След като започнете да го приемате (и ако продължите да го приемате до края на живота си - хей, това е наука, човече), ще запазите цялата си коса от този момент нататък.

 • М
  Милеслав
  Проверен коментар

  Използвал съм много продукти за растеж на косата, тъй като съм 38-годишен мъж с оредяваща коса. Досега съм доволен от Пропеция, въпреки че само от няколко дни видях по-малко коса да пада. Ще поръчам отново и ще информирам за напредъка си.

 • А
  Асен
  Проверен коментар

  Забелязах удебеляване на косата си, откакто използвах това.

 • Ж
  Живко
  Проверен коментар

  Използвам от две седмици и вече мога да кажа, че накара косата ми да расте.

 • М
  Милен
  Проверен коментар

  Приемам този продукт от около месец и вече не виждам косми в мивката. Чувствам, че този продукт работи и при продължителна употреба резултатите ще бъдат очевидни. Препоръчвам този продукт, ако искате да запазите косата, която имате в момента, и за повторно израстване на нова коса.