Моята количка 0
Е толково лесно да станете щастлива жена! Просто трябва да поръчате Ловегра онлайн!

Е толково лесно да станете щастлива жена! Просто трябва да поръчате Ловегра онлайн!

Днес фармацевтичният пазар е пълен с препарати, които решават сексуалните проблеми на мъжете. Има толкова много лекарства за мъже, че дори е странно, че редица такива препарати за жени е толкова малка. А броят на лекарствата за жени, които са наистина полезни, е още по-малък.

Но сред хиляди безполезни препарати все още можете да намерите някои ценни единици. Ловегра, или Вигра за жени, е една от тях. През последните години това лекарство е сред най-ефективните препарати за лечение на сексуални разстройства при жените.

Милиони красиви жени изпитаха ефекта от този препарат и бяха доволни от резултатите. Ако смятате, че сексуалният Ви живот може да бъде по-светъл и пълноценен, поръчайте Ловегра онлайн в нашата онлайн аптека.

Активна съставка: Sildenafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Ловегра - Виагра за жени

Описания

Какво е Ловегра? Как препаратът влияе на организма?

Ловегра съдържа Силденафил цитрат, активен компонент, който осигурява повишаване на нивото на тестостерон в кръвта. Високото ниво на тестостерон осигурява прилив на кръв към гениталиите, повишавайки чувствителността и следователно сексуалното удовлетворение. Силденафил и неговото влияние също решават проблема със смазването.

Таблетките Лавегра имат положителен ефект върху качеството на сексуалния живот на жената. Дори името на продукта, съдържащо корен „любов“, говори само за себе си. Използването на Ловегра позволява на жените да получат максимално удовлетворение от секса и да подобрят здравето си.

Колко ефективна е Ловегра?

Редовното приемане на Ловегра води до следните резултати:

 • Нормализиране на артериалното налягане;
 • Подобряване на хормоналния фон;
 • По-добра работа на кръвоносната система;
 • Без увеличаване на тегло и като цяло подобрено здравословно състояние;
 • По-добро емоционално състояние.

Ловегра може да бъде полезна за жени с менопауза. Компонентите на препарата могат да изгладят този период от живота на жената.

Колко бързо ще дойде ефектът от приема на Ловегра?

Ще почувствате положителна промяна в тялото си след 30 минути след приема на хапче Ловегра. След това можете да се наслаждавате на ефекта на Ловегра в продължение на 4 часа.

Позволено ли е да приемам Ловегра често и как продължителното приемане влияе на тялото?

Въпреки че Ловегра (синьото хапче за жени) има подобен на мъжкия принцип на действие Виагра, това хапче е проектирано според нуждите на женското тяло. Препаратът не създава никаква патология и не предизвиква пристрастяване на организма. Но това не означава, че трябва да приемате Ловегра повече от веднъж на ден. Редовният и точен прием на лекарството води до значително подобряване на здравето на жената.

Има ли Ловегра противопоказания?

Лекарството е противопоказано, ако:

 • Вие сте алергични към някакъв от компоненти на Ловегра;
 • Бременна сте;
 • Имате миома или подобни заболявания.

Странични ефекти на Ловегра

Медицински проучвания доказаха, че страничните ефекти на Ловегра не са сериозни и преминават за кратък период от време. Трябва да Ви предупредим за тези:

 • Главоболие, световъртеж, проблеми със сърдечно-съдовата система;
 • Лошо храносмилане;
 • Запушенност на носа;
 • Промяна на цветовото възприятие.

Ще остана ли стимулирана през цялото време, докато лекарството действа?

Препаратът не влияе по никакъв начин на Вашето либидо. Няма да изпитвате дискомфорт поради сексуалното желание, защото тялото Ви ще реагира само по време на сексуална активност.

Може ли Ловегра да се комбинира с алкохол и храна?

Ловегра се комбинира добре с алкохол и мазни храни поради естествените компоненти в нейния състав. Алкохолът и мазната храна забавят ефекта на лекарството.

Взаимодействие с други медицински препарати

Противопоказано е приемането на Ловегра с други лекарства, съдържащи нитрати. Ако приемате такива лекарства, попитайте Вашия лекар за възможно взаимодействие, преди да приемете Ловегра.

Влияе ли Ловегра на плодовитостта?

Ловегра не оказва никакво влияние върху плодовитостта на жената. Въпреки всички слухове препаратът не причинява безплодие! Освен това помага за подобряване на плодовитостта.

Възможно ли е да поръчам Ловегра онлайн без рецепта? Безопасно ли е да купувам Ловегра в България чрез интернет?

Ако сте абсолютно сигурни в здравето си, можете да поръчате Ловегра онлайн още сега. Нашата интернет аптека гарантира качеството на продуктите, които продаваме, и бърза, анонимна доставка до Вашата къща. Използвайте шанса да купите Ловегра без рецепта и да внесете нови цветове в сексуалния си живот.

Препоръки за Ловегра

 • Л
  Лили
  Проверен коментар

  Помага ми след раздяла. Имам чувството, че се нуждая от повече енергия, тъй като не чувствам нужда от интимност, откакто разделихме. Това прави мастурбирането наистина страхотно.

 • Й
  Йорданка
  Проверен коментар

  Работи чудесно! Прави точно това, което казва, че прави.

 • М
  Марияна
  Проверен коментар

  Определено най -доброто хапче за усилване, което съм приемала досега. Бих го препоръчала и ще поръчам още.

 • ТФ
  Теодора Ф.
  Проверен коментар

  Никога не пиша отзиви, но трябва да кажа на всички, че това работи. 4 дни приемам хапчета, и вече усещам разлика. 6 дни и това е невероятно. Никога не съм имала проблеми с либидото, но стресът и ежедневието въздействат. Това хапче ви връща към телесните ви нужди и е доста интензивно. 5 звезди!

 • НТ
  Нелина Т.
  Проверен коментар

  Взех за жена ми и те изглежда, че работят, тя има повече енергия и всичко подобно.

 • СН
  София Н.
  Проверен коментар

  Е, още не съм ги приемала от месец и съм готова, че трябва да приемам поне от шест до осем седмици. Но като цяло имам чувството, че те малко увеличават желанието ми ... Което прави съпруга ми много щастлив.

 • ИФ
  Илеяна Ф.
  Проверен коментар

  Имам допълнителна енергия, която след това се превръща във високо либидо !!! Определено бих препоръчала !!! Дори ако просто се нуждаете от енергиен тласък !!

 • Е
  Евангелина
  Проверен коментар

  Обичам тези хапчета. сексуалното ми желание се издигна в небето и имам много повече усещане там долу, правейки секса 100000 пъти по -сензационен !!!

 • К
  Катя П.
  Проверен коментар

  Преживявам менопауза и приемах тази добавка, за да помогна на ниското ми либидо. Ползвам го само от месец, но вече мога да различа разликата. Определено бих го препоръчала.

 • ПМ
  Петя М.
  Проверен коментар

  Дава ви много енергия.