Моята количка 0
Ако искате да подобрите сексуалния Ви живот, поръчайте генерична Левитра!

Ако искате да подобрите сексуалния Ви живот, поръчайте генерична Левитра!

Търсите ли висококачествени таблетки за потентност? Научете повече за Левитра генерична - препарат с Варденафил, мощна активна съставка, която има в оригинален продукт на Левитра.

Ефектът, който осигурява генерична Левитра, е идентичен с ефекта на оригиналното хапче Левитра за потентност. Мощно подобрение започва след 25-30 минути след приема на лекарството за потентност. Постигнатата ерекция може да се продължи от 8 до 12 часа. При условие, че Вашето здраве е достатъчно силно за такава дейност, сексуална ефективност ще се увеличи значително. Активен компонент Варденафил, известен като съвместим с други препарати. Независими медицински изследвания доказаха, че страничните ефекти се появяват рядко и без сериозни последици.

Активна съставка: Vardenafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Левитра генерична

Описания

Генерична Левитра: обща информация

Генерична Левитра се предлага под формата на хапче с концентрация от 20 мг на неговия активен компонент. Това е максимална доза, която не трябва да се превишава. В случай, че имате нужда от по-малка доза, можете лесно да разделите таблетка на две или четъри части.

Необходимото време за започване на действие на Левитра е около 25-60 минути. Затова вземете хапчето един час по-рано преди сексуалната активност. Сексуална ефективност ще продължи през дълго време - от 8 до 12 часа.

Общ ефект

Вземете под внимание, че както генерична, така и оригиналната версия на Левитра съдържат подобен активен компонент. Не е изненада, че Левитра генерична осигурява същия ефект като оригинален препарат. Ефективността се осигурява от Варденафил, PDE-5 инхибитор, който предизвиква продължителна ерекция и спира нейното разграждане.

Противопоказания

В случай че изброените предпоставки са от значение за Вас, не приемайте Левитра:

 • Приемате други усилватели на потентността;
 • Приемате лекарства, които са несъвместими с Левитра;
 • Вие страдате от сърдечно-съдови заболявания, имате ниско кръвно налягане или други здравословни проблеми, които могат да представляват опасност за Вашето здраве.

Възможни странични ефекти

Подобно на други лекарства, Левитра генерична може да има странични ефекти, въпреки че като цяло генериците са продукти, съвместими с други препарати. Нежелани реакции се появяват в случай на висока чувствителност на организма към активен компонент. Сполучливо е, че повечето странични ефекти не са опасни и преминават сами за кратко време. В случай, че забележите дълготраен страничен ефект, консултирайте се с Вашия лекар.

Общите нежелани реакции са:

 • Главоболие;
 • Зачервяване на лицето;
 • Запушеност на носа;
 • Лошо храносмилане.

Ако приемате хапчета с донори на азотен оксид за лечение или хапчета, съдържащи нитрати, трябва да се въздържате от приема на Левитра, докато не завършите основния си курс на лечение.

Взаимодействието с различни ензими може да доведе до специфични нежелани последици. Възможно е и взаимодействие с някои плодове (като грейпфрут) или храна (с високо ниво на мазнини).

Най-разпространеният страничен ефект на Левитра генерична е леко главоболие. Но предимно пациентите понасят Левитра много добре и в 99% получават желания ефект. Страничните ефекти, дори и да има такива, имат кратък период на действие.

Важно е, че ефектите на генеричния продукт са подобни на оригиналния Левитра.

Общи препоръки за Левитра генерична

 • В
  Веселин
  Проверен коментар

  Удивително е... изпробвал много продукти като този. Понякога може да е една съставка, която другите нямат. Това хапче съдържа голяма сила. Няма да останете разочаровани!

 • С
  Стойчо
  Проверен коментар

  Нямаше какво да не харесвам! Просто ми трябва повече сила

 • В
  Венцислав
  Проверен коментар

  Фантастичен продукт! Малко подобни продукти изпълняват обещанията си, но този със сигурност изпълнява! На практика няма странични ефекти и има изключителни резултати! Опитайте и съм много сигурен, че ще се съгласите!

 • Д
  Диан
  Проверен коментар

  Така че за първи път опитвам усилвател на потентост, когато взех такъв, не почувствах нищо, и около 4 часа по -късно и на случаен принцип се възбудих ... За щастие бях у дома и годеницата ми също, но бях изненадан от това колко добре действа и от представянето ми. Ще поръчвам отново.

 • И
  Иванчо
  Проверен коментар

  Много добър продукт. Няма странични ефекти като главоболие или запушен нос. Лесен за приемане и дълготраен.

 • З
  Зоран
  Проверен коментар

  Получих поръчката си вчера, преди посочената датата на доставка. Взех първото хапче, когато се събудих за първи път тази сутрин. Това отне около 2-3 часа, но започвам да усещам ефектите. Сега с нетърпение очаквам вечерта !!

 • А
  Александър
  Проверен коментар

  Това хапче е удивително. Успях да направя съпругата си щастлива. Благодаря ви, с нетърпение очаквам да ги получа отново.

 • Г
  Григор
  Проверен коментар

  Отлично качество за парите.

 • Н
  Никола
  Проверен коментар

  Честно казано много изненадан, че това работи. Подобно на много други, той препарат ми причини много леко главоболие, почти като кофеиново главоболие, но по предназначение беше използван много ефективно.

 • В
  Васил
  Проверен коментар

  Отличен продукт .. обичам го! Твърде трудно е това да намери, ако разберете за какво имам предвид.