Моята количка 0
Генерична Виагра без рецепта

Генерична Виагра без рецепта

Генерична Виагра, която прилича на оригинал от Pfizer, е надежден и високо активен препарат. В никакъв случай не сте избрали по-лошият продукт - само един по-достъпен - ако поръчате генерична Виагра. Няма разлика в ефективността между оригинална и генерична Виагра.

Генеричното лекарство се произвежда чрез законната употреба на оригиналното активно вещество, което е съставено от малко по-различни материали и се предлага на пазара с друго име. Генерична Виагра съдържа активната съставка Силденафил Цитрат, която след приемането ефективно подпомага и подобрява ерекцията. За около 4 до 6 часа ще получете огромно увеличаване на потентността, поради което периодът на сексуална активност може да се повтори многократно. Ефектите ще бъдат напълно налични след около 30 до 45 минути.

В медицинската информация на продукта ще намерите изчерпателно обяснение на действие, очаквано от препарата, а също така страничните ефекти.

Активна съставка: Sildenafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Виагра генерична

Описания

Генерична Виагра има качество на оригиналния продукт!

Защо да плащате повече, ако можете да си купите евтин продукт, който не се различава от оригинала?

Много мъже пренебрегват генеричните лекарства несправедливо, защото вярват, че евтиността на продукта е доказателство за ниското му качество. Това не е така! Генеричните продукти имат същия състав, качество и ефективността като оригиналните лекарства и ниската цена прави такива препарати най-добрият избор за мъже, които искат решението на проблемите с потентността.

Какво представляват генеричните лекарства?

След като патентното право на оригиналния продукт приключи, всеки производител, който разполага с необходимото оборудване и квалифицирани специалисти, може да го произвежда. Има много строги изисквания към производителите на генерични лекарства за потентност: съставът, ефектът и безопасността на техните продукти трябва да бъдат идентични с оригиналните продукти. Но в същото време генеричните лекарства са много по-евтини от оригиналите поради следните причини:

 • Производителите не трябва да харчат пари за разработването на препарата. Те могат просто да копират известната формула;
 • Проведени са всички необходими медицински изследвания;
 • Няма необходимо да се харчат пари за популяризиране на продукта.

Днес, поради ниската си цена и високото качество на продуктите, повече от 50% от лекарствата, предписани в България, са генерични лекарства. Ето защо няма да има проблем да купите генерична Виагра без рецепта в България.

Какво е в състава на генерична Виагра?

Както и в оригиналната Виагра, основният компонент на генерика е Силденафил. В зависимост от нивото на нарушение на ерекцията, дозата на лекарство може да действа по-бавно. Генерична Виагра се произвежда в таблетки. Има таблетки с максимална дневна доза Силденафил 100 мг или начална доза 50 мг.

За да знаете дозата, трябва да се консултирате с Вашия лекар. Не забравяйте, че максималната препоръчителна доза на генерична Виагра е една таблетка от 100 мг на ден. Предозирането може да причини сериозна вреда на здравето.

Как действа генерична Виагра и доколко е ефективна?

Силденафил активира циркулацията на кръвта в гениталиите на човека и увеличава притока на кръв към пениса. Така се получава ерекция.

Генерична Виагра показва страхотни резултати в борбата с еректилната фрустрация. Помага на повече от 96% пациентите.

Колко бързо ще действа веществото за сексуална потентност и колко дълго ще продължи ефектът?

Генерична Виагра ще Ви направи напълно готови за сексуален акт за по-малко от 45 минути. Като цяло можете да усетите ефектите на Виагра след 30 минути от момента, когато сте взели лекарството. След като почувствате нарастването на сексуалната сила, можете да разчитате на 4-6 часа траен ефект на лекарството.

Колко често трябва да приемам генерична Виагра и как това влияе на организма?

Не се препоръчва да приемате лекарства-генерики на Виагра повече от веднъж на 24 часа. Предозирането води до допълнително натоварване на сърдечно-съдовата система. Ако приемате препарата правилно, генерична Виагра е безопасна за организма. Дори приемането на лекарство редовно в продължение на няколко години не може да предизвиква патология в човешкия организъм.

Има ли противопоказания?

Не можете да приемате генерична Виагра, ако имате заболявания на сърдечно-съдовата система, като:

 • Хипертония;
 • Постинфарктно състояние;
 • Сърдечна недостатъчност;
 • Аритмия и др.

Освен това не се препоръчва да използвате лекарство, ако имате сериозна бъбречна недостатъчност, пигментация на ретината или ако имате сериозна непоносимост към лекарствените компоненти. Във всички останали случаи закупуването на генерична Виагра няма да повлияе негативно на Вашето здраве.

Има ли препарат странични ефекти?

Страничните ефекти на генерична Виагра се появяват рядко. Ако обаче изведнъж почувствате дискомфорт след приема на лекарството, не се притеснявайте, това ще премине бързо. Най-честите нежелани реакции на генерична Виагра са:

 • Промяната на цветовото възприятие;
 • Замайване;
 • Главоболие;
 • Болки в гърба;
 • Запушване в носа.

Препаратът засилва ли сексуалния инстинкт?

Производителите на лекарството многократно са подчертавали факта, че препаратът влияе само върху ерекцията на човека. Вашият сексуален инстинкт няма да се промени: момичета, които не са Ви стимулирали сексуално преди да приемете лекарството, ще останат непривлекателни за Вас, след като сте започнали да го приемате.

Мога ли да приемам генерична Виагра с мазни храни и алкохол?

Приемът на генерична Виагра няма да повлияе на вечерята, която планирате да имате преди сексуалната активност. Трябва обаче да запомните, че след приема на много алкохол и тежка храна ще отнеме повече време, за да лекарството започне да действа.

Как взаимодейства генерична Виагра с други лекарства?

Усилвателят на потентността е съвместим почти с всички видове лекарства. Изключение е лекарствата, съдържащи нитрати и други препарати за потентност. Както и да е, само за да се презастраховате, Ви препоръчваме да се консултирате с лекар преди да купите генерична Виагра.

Влияе ли приемът на лекарството върху сперматозоидите и плодовитостта?

Генерична Виагра не влияе върху репродуктивната функция на мъжа. Можете да работите върху зачеването и да не мислите за проблеми със Вашето здраве или със здраве на бъдещото Ви дете.

Мога ли да купя генерична Виагра без рецепта в България? Безопасно ли е да купувам лекарството онлайн?

Поради високото качество на лекарството, можете да закупите генерична Виагра без рецепта в България без никакви проблеми. Можете да купите препарата в обичайната аптека, както и чрез онлайн обслужване. Препоръчваме Ви да закупите генерична Виагра онлайн, защото бързата доставка, ниската цена и пълната анонимност са отличителни черти на такова пазаруване.

За да избегнете измамата, уверете се, че сте видели достатъчно добри отзиви за онлайн аптеките, от които ще купувате лекарството. Фалшивото лекарство е не само пари, похарчени за вятър, но и възможна вреда за Вашето здраве.

Общи препоръки на Виагра

 • Б
  Бисер
  Проверен коментар

  Просто трябва да кажа, че капсулата, комбинирана с Левитра, направи сексуалното ми преживяване още по-добро. На следващия ден го почувствам твърдо, въпреки че ефектът на другото хапче изчезна.

 • М
  Мариян
  Проверен коментар

  Работи както е описано! Забелязани промени след две седмици употреба. Съпругът ми също забеляза промените при мен :) Препоръчвам на всеки, който просто се нуждае от малко подкрепване в живота и от увереността!

 • Й
  Йовчо
  Проверен коментар

  Харесва ми, че този продукт беше доставен бързо и действа точно по този начин, който се съдържа в описанието. Препоръчвам този продукт на всеки. Тези, които се нуждаят от него или ако искат да имат необикновено време с партньора си.

 • И
  Илчо
  Проверен коментар

  Понякога го използвам. Наистина добър ефект, жената ми е щастлива! Ерекцията е много силна и продължителна и абсолютно няма страничните ефекти за мен.

 • Ж
  Жеко
  Проверен коментар

  Просто това работи. Никога не съм имал подобната добавка, която е толкова ефективна. Опитах много и повечето имат ефектът не по-голям от чаша вода. Но това работи и доста добре. Това хапче наистина прави това, което казват, че ще направи.

 • Д
  Дамян
  Проверен коментар

  Боже, никога не е мислил, че това ще работи. Аз съм малко по-възрастен и се бях отказал, защото се страхувах да не се смутя, вече тези неща наистина функционират чудесно, толкова твърдо, така че котката не може да го надраска.

 • Г
  Григор
  Проверен коментар

  Когато взех хапчето за първи път, имах главоболие, но това изчезна доста бързо. Почувствах последиците по-късно на същия ден и отново се почувствах като съм млад отново. Годеницата вероятно беше още по -доволна от резултатите . Ще използвам препарата в бъдещето.

 • Б
  Божил
  Проверен коментар

  Бях скептичен, но продължих и поръчах. Толкова се радвам, че направих това, и съпругата ми също. Правим го сякаш отново сме на 20 години. Аз съм почти на 47 и имам проблеми с простатата. Е, това вече не е от значение.

 • БС
  Билян С.
  Проверен коментар

  МНОГО съм впечатлен от този продукт. Работи, опитах някои други продукти, за които твърдят, че имат положителни резултати, пак аз получих смесени резултати. Използвал съм това хапче само веднъж, но си свърши работата. Взех го около 20:00 с намерението да ми задейства около 10:00. Това не се случи. И двамата бяхме изключително уморени, така че нищо не се случи. Пак ефектът се усещаше цяла нощ със силна твърдост няколко пъти. Работеше много добре в 6:00 сутринта.

 • А
  Атанас
  Проверен коментар

  Това е първият подобен продукт, който аз съм опитал и сега аз съм тук, за да ви кажа, че това наистина работи! Дълго време! Бедната ми жена не знаеше в каква ситуация е попаднала, когато поръчах това. Ерекцията се продължила през по-дългото време от каквото аз имах преди години . Дори продължава на следващата сутрин. Взех едно хапче около 14:00 и към 21:00 играта започна. Бих препоръчал това на всеки, който търси подходящ усилвател.