Моята количка 0
Левитра оригинален - оригиналът на фирма Bayer в България

Левитра оригинален - оригиналът на фирма Bayer в България

Научете повече за предимствата на Левитра онлайн

Левитра е произведена от Bayer, немската марка. Отличителните характеристики на хапчета от този производител са много добра съвместимост и превъзходна цялостна ефективност. Левитра в комбинация със сексуална стимулация осигурява силна ерекция, която продължава дълго време. Левитра осигурява повишаване на сексуалната ефективност и позволява да се получи оргазъм няколко пъти подред.

Лекарството се съдържа активна съставка - Варденафил - която осигурява от 8 до 12 часа сексуална активност. Ако смятате, че Виагра дава кратък времеви ефект и 36 часа ерекция от Сиалис изглежда твърде много - Левитра ще бъде идеалното решение. Левитра се съдържа сравнително ниско количество от активния компонент - Варденафил - и помага да се избегнат странични ефекти или поне да се намалят до минимум.

Активна съставка: Vardenafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Левитра оригинален

Описания

Обща информация за Левитра оригинална

Активната съставка на Левитра е Варденафил. Хапчето се съдържи 20 мг Варденфил.

20 мг Варденафил е максимална доза на ден. Ще трябва да приемете препоръчителната доза Левитра поне двадесет и пет минути преди секс. Периодът на ефективност на Левитра е между Виагра и Сиалис. Левитра действа до 12 часа, в зависимост от дозировката и някои други фактори.

Варденафил засилва притока на кръв към пениса и подобрява ерекцията. Ензимът PDE-5 е инхибитор, който предотвратява загубата на ерекция. Този компонент се използва активно в различни лекарства за лечение на еректилна дисфункция. Разрешен е и в България. Варденафил и сексуалната стимулация осигуряват силна ерекция на пениса.

Противопоказания за Левитра оригинална

В случай че имате предпоставки, изброени по-долу, може да изпитате намалена ефективност на хапчето и дори някои усложнения. Списъкът на такива условия включва:

 • Текущо лечение с други препарати за потентност;
 • Приемане на лекарства, които могат да взаимодействат с хапчета за потентност;
 • Сърдечно-съдови заболявания;
 • Ниско кръвно налягане;
 • Склонност към приапизъм.

Хапчетата Левитра за повишаване на потентността съдържат активна съставка, която толерира добре други лекарства. Нежеланите ефекти се появяват в зависимост от съвместимостта на индивида.

Странични ефекти на оригиналната Левитра

Обикновено нежеланите реакции на Левитра не са опасни и имат краткотрайно действие.

Възможните нежелани реакции са:

 • Главоболие;
 • Запушенност в носа;
 • Храносмилателни разтройства;
 • Изчервяване.

Взаимодействие с други лекарства

Оригинална Левитра отрицателно взаимодейства с лекарства, съдържащи донори на азотен оксид или нитрати. Не приемайте хапчета Левитра, ако приемате такива лекарства. Приемът на лекарства за ензими и препарати срещу cиндром на придобитата имунна недостатъчност (AIDS) също ще изисква вземане на някои предпазни мерки.

Доказано е, че грейпфрутът или неговият пресен сок влияят върху ефективността на компонента Варденафил и трябва да бъдат изключени от дажбата. Ефективността на Левитра оригинална също зависи от приеманата от Вас храна - тежкото хранене и угояването ще забавят работата на хапчета за потентност.

Трябва да се съобщи, че като цяло Варденафил и Левитра оригинална са безрискови и добре съвместими лекарства с незначителни странични ефекти. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да вземете курса на Левитра оригинална.

Отзиви за оригинален Левитра

 • В
  Велимир
  Проверен коментар

  Това работи чудесно и нямаше страничен ефект. Взех го и след минути беше време за действие и успях да повторя след няколко часа по -късно. Дълготраен.

 • М
  Мартин
  Проверен коментар

  Левитра ми спаси сексуалния живот. Вече не изпитвам разочарование/срам от това, че не съм изправен. Взимам около 20 мг доза и тя действа в рамките на около 30 минути и продължава да работи около 18 часа. Лесно се постигат множество ерекции. На 64 години съм и ерекцията ми преди Левитра рядко е била пълна или твърда. Сега ерекцията ми е като когато бях на 20 години - твърда, дебела и нагоре. Мисля, че моята приятелка оценява Левитра толкова, колкото и аз.

 • Н
  Никола
  Проверен коментар

  Това хапче работи чудесно. Това ме кара да се чувствам по -добре като мъж и по-енергичен. Имам по-голяма издръжливост в спалнята. Благодаря ви много, че накарахте 60-годишен мъж да се почувства отново млад! Определено ще продължа да купувам!

 • С
  Стоян
  Проверен коментар

  Аз съм на 58 и понякога се нуждая от помощ и това хапче е далеч най -доброто на пазара. Дори съм имал хапчета с рецепта за ЕД и не работи толкова добре, колкото тези хапчетата. Освен това трае няколко дни.

 • Д
  Дамиян
  Проверен коментар

  Купих тези хапчета, без да знам дали ще работят. Първо хапче, което взех добре, нека кажем, че съпругата ми ме изпрати в тайм-аут. На 65 съм и не съм издържвал толкова дълго от години.

 • С
  Съби
  Проверен коментар

  Този препарат всъщност работи всеки път. Няма странични ефекти, когато го приемам на полупразен стомах с 500 мл вода. И е добре за няколко дни.

 • А
  Ачо
  Проверен коментар

  Абсолютно ПЕРФЕКТЕН. Имам проблеми с поддържането на добра и силна ерекция поради лекарства за невропатия. Това хапче се бори с всичко това, и ме кара да се чувствам и да им сила като на 20 години. Перфектен за тези, които искат да подобрят отношенията си ... На 44, определено имам нужда от него.

 • В
  Вальо
  Проверен коментар

  Това е страхотен продукт. Работи както се рекламира. Повечето продукти или не работят, или ви оставят с главоболие. Този не го прави. Работи както искате и когато искате. Всички плюсове без минуси.

 • Ж
  Живко
  Проверен коментар

  Взех 1 хапче в петък вечер .. 2-3 часа по-късно бях абсолютно готов за момента. Пиша този преглед сега в неделя .. и все още става по силен. Минимално главоболие .. пийте много вода, за да премахнете това. Тази левитра работи добре .. трае няколко дни.

 • Б
  Бойко
  Проверен коментар

  Отнема няколко часа, за да започне, но след това работи от два до три дни. Той намалява драстично кръвното налягане, това е единственото предупреждение.