Моята количка 0
Оригинална Виагра - оригиналът на Pfizer в България

Оригинална Виагра - оригиналът на Pfizer в България

Виагра оригинална означава ефективност и качество още от началото на своята разработка. До този момент това не се променя и все повече мъже се възползват от сексуалната медицинска революция, предизвиквана от индустрията за подобряване на мъжко здраве. Ако искате да поръчате Виагра онлайн, можете да кажете „чао" на Вашата еректилна дисфункция и дори в напреднала възраст да откриете своята сексуалност отново.

Високоефективната активна съставка Силденафил действа от 4 до 6 часа и гарантира силна, продължителна ерекция. Също така са възможни многократни последователни ерекции при достатъчна сексуална възбуда. Виагра оригинална като дългосрочното решение се е доказала ефективност дори при импотентности, причинени от сериозни физически състояния. Дългосрочни проучвания показват, че еректилната дисфункция може да бъде излекувана, без да навреди на медицинското състояние. Обърнете внимание и на нашата медицинска информация за ефективността и потенциалните взаимодействия с други препарати на оригинална Виагра. Също така можете да намерите информация за страничните ефекти на Виагра в нашата онлайн аптека.

В нашата онлайн аптека можете да поръчате оригинална Виагра онлайн и да подобрите ерекцията си наистина лесно. www.obuvkite.net ви предлага поверителен, безопасен и бърз начин за лечение на еректилна дисфункция.

Освен маркови лекарства в нашата онлайн аптека, можете да поръчате наистина достъпна алтернатива на оригинален продукт - евтина генерична Виагра, която ще Ви бъде доставена по най-бързият начин.

Активна съставка: Sildenafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Виагра оригинален

Описания

Медицинска информация и ефекти на оригинална Виагра

Активна съставка: Силденафил цитрат

Виагра оригинална – дозировка

Хапчета Виагра се произвеждат от надежден производител в областта на фармацевтичните продукти, наречен Pfizer. Това е доверена фармацевтична компания, работеща по целия свят. Това е компания, която се занимава с производство на лекарства и медицински изследвания от 1849 г. Виагра под форма на хапчета се предлага в дозировка 100 мг. Може да откриете снимки на хапчета, които са със бадемова форма и с синьо покритие. Името на производителя Pfizer и дозата са гравирани върху всяко хапче. Цялата дневна доза не може да надвишава 100 мг.

Как да използвам Виагра?

Виаграта е идеална за употреба до 4 часа; това е добре за един ден. Максималната плазмена концентрация се постига в рамките на 30 до 60 минути. По-добре е да приемате това лекарство с празен стомах, тъй като храната може да намали скоростта на абсорбция на лекарството в човешкото тяло от стомаха. По-малкото количество храна е добро за по-добър ефект от лекарството. Приемът на храна рано вечер е най-добрият вариант за най-висок ефект на лекарството. Лекарството не води до пристрастяване, тъй като трябва да се приема при нужда, така че няма рискове за пристрастяване към това лекарство. Лекарството не води до пристрастяване дори след продължителна употреба.

Как действа Виагра?

Силденафил е така нареченият PDE-5 инхибитор. PDE-5 е ензим в организма, който е отговорен за намаляването на ерекцията. Следователно с целенасочено инхибиране от активната съставка Силденафил, пенисът може да бъде снабден с кръв по-дълго и значително по-добре, което позволява силна ерекция за 4 до 6 часа. Оригинална Виагра е направена от силденафил, силденафил цитратът е фосфор дистераза тип 5 инхибитор, наречен накратко като PDE5 инхибитор. Както показва името, силденафил ограничава PDE5. PDE5 е био химичен компонент, който отпуска мускулите на пениса. Това води до обратен поток на кръв от пениса навън. Това действие на PDE5 предизвиква загубата на ерекция от пениса. Силденафил не помага за постигане на ерекция, но помага да се поддържа ерекцията след постигането. Получаването на ерекция се инициира от мозъка чрез изпращане на нервен сигнал за приток на кръв към пениса. Това се случва, когато човек се развълнува сексуално. По този начин ерекцията е емоционално и психически предизвикано действие.

Противопоказания

По-важното е, че страничните ефекти на оригинална Виагра са така наречените противопоказания, свързани с обичайното лечение. Пренебрегването на това може да причини тежки усложнения. Освен това, моля, отделете време, необходимо да прочетете подробно взаимодействията с други препарати. Има някои предпазни мерки, които трябва да спазвате, докато използвате Виагра. Преди да започнете употреба на лекарството, трябва да се обърнете към своят лекар за назначените лекарства и здравословни проблеми. Лекарството не трябва да се консумира с нитрати, тъй като може да доведе до много ниско кръвно налягане, което води до серйозни последици. Виагра също не е подходяща за пациенти със сърдечни заболявания. Човек трябва да потърси медицинска консултация за проблеми с черен дроб и бъбреците, инсулт и здравословни проблеми, свързани с кръвното налягане, ако иска да започне употреба на Виагра.

Виагра не може да се приема, ако:

 • приемате други продукти за мъжко здраве;
 • страдате от тежки сърдечно-съдови заболявания;
 • диагностицирано е ниско кръвно налягане;
 • имате дегенеративни заболявания на ретината (това може да доведе до слепота);
 • склонни сте към приапизъм и деформации на пениса;
 • диагностицирани сте с тежки чернодробни заболявания;
 • имате стомашно-чревни язви;
 • не сте възрастен (над 18 години).

Виагра - Странични ефекти

Както всички лекарства, оригинална Виагра има странични ефекти. Те може да не се появяват и могат да се различават при различните хора.

Най-честите нежелани реакции са:

 • Главоболие;
 • Нарушения на зрението (възможна е синкава мъглявина в зрителното поле);
 • Изчервяване;
 • Усещане за пълен стомах, болки в стомаха, киселинност, гадене и повръщане;
 • Запушване на носа;
 • Приапизъм.

Взаимодействия: при никакви обстоятелства никой не трябва да приема едновременно Виагра и лекарства, съдържащи нитрати или техните донори, тъй като могат да възникнат животозастрашаващи взаимодействия. Така наречените "попъри" също са нитратните донори, така че, моля, имайте предвид.

Пълният стомах влияе върху ефективността на лекарството. Ето защо не трябва да приемате лекарството преди, по време или след хранене. Ефективността е на върха си, когато лекарството се приема на гладно. По същия начин грейпфрутът или сокът от грейпфрут могат да увеличат страничните ефекти.

Специални бележки: при редки обстоятелства може да се окаже, че нямате реакция към активната съставка. В този случай не просто увеличавайте дозата на хапчетата Виагра, но сменете лекарството след внимателна консултация с Вашия лекар.

Купете Виагра в България и вземете своите бонус хапчета и спестете парите си!

Препоръки за оригинална Виагра

 • Д
  Данчо
  Проверен коментар

  Това хапче си върши работата без главоболие !! Аз съм клиент за винаги!

 • В
  Весо
  Проверен коментар

  За първи път опитах тези хапчета и те действаха като магия. Получих допълнителна сила, тъй като прочетох всички рецензии и видях, че хората казват добри неща за тях. Те задействаха бързо и аз не се почувствах смешно, след като взех хапчето. Беше чудесно.

 • В
  Валери
  Проверен коментар

  Като начало всъщност съм на 24 години. Последните 3 месеца гледах много филми. Когато обикалям дамите, обикновено минава известно време, за да се изправя. Сега съм твърд като камък! Работи и то много добре. Има леко главоболие, но на кой му пука.

 • Г
  Георги
  Проверен коментар

  Хапчето, което никога не спи, това е бомбата! За мен лично след като го приемам ефектите продължават от 2 до 3 дни. Добавих нулеви странични ефекти. Продуктът е доставен по -рано, което е бонус! Опитах други подобни продукти, но нищо не е толкова ефективно като хапчето, което никога не спи!

 • В
  Велин
  Проверен коментар

  Опитахме разнообразие от тези видове продукти и определено има такива, които „забелязвате“, че работят по -добре от останалите. Това е, което със сигурност ще поръчаме отново. От гледна точка на съпругата той беше енергичен по -дълго и с повече издръжливост. Купете това, няма да съжалявате!

 • Б
  Борислав
  Проверен коментар

  Толкова съм доволен от Виагра оригинална, тя наистина работи и продължава да работи още и още. Всеки път, когато си мисля за секс, има проблем с приключването. Препоръчвам този продукт и спазване на препоръчаната доза. Не забравяйте да пиете много вода, когато използвате този продукт. Аз съм доволен клиент, давам този продукт 6 точки, отличен!

 • Б
  Белчо
  Проверен коментар

  Здравейте, купих хапчето Виагра за първи път преди около седмица, за да го изпробвам. Чета отзивите и чувам много за главоболие и дехидратация. Взех хапчето и нямах странични ефекти. Работи чудесно, не отгоре, а само ерекцията, която търсех. Изпих много вода и се събудих добре. Благодаря за страхотния продукт !! Наистина ми хареса!!

 • А
  Адриан
  Проверен коментар

  Отличен продукт, солидни резултати пийте много вода с тях.

 • С
  Славчо
  Проверен коментар

  Обичам продукта, аз съм 55 -годишен мъж и наистина съм способен, страхотни ерекции, най-пълните, които не са били от години. Жена ми се оплаква заради размера. Без главоболие, смесвам половин хапче във вода и го пия по този начин / после другата половина няколко дни по -късно и продължава още няколко дни.

 • Г
  Георги
  Проверен коментар

  Съпругът ми взе тези хапчета, за да опита тях за нас; ОБИЧАМ това, което го кара да издържи дълго и иска да продължава по цяла нощ! Съпругът ми каза, че в началото се чувства малко изнасилен, но след това е добре. Няма никакви странични ефекти! Последните три дни, така че внимавайте! Нося дънки; може да ги пробие, това порно звездите приемат ... буквално.