Моята количка 0
Сиалис генеричен без рецепта

Сиалис генеричен без рецепта

Със сигурност ще спечелите качество, ако поръчате Сиалис генеричен. Подобно на оригиналните продукти, генеричните алтернативи имат активен компонент в състава си, само името е различно. В случай на Сиалис генеричен ще получите силна ерекция с едно хапче. Стабилна ерекция, сексуална сила и ярък емоционален секс са възможни с генеричен Сиалис.

Активната съставка Тадалафил е най-надеждният компонент за повишаване на потентността, който осигурява дълготраен ефект. Благодарение на високата концентрация на Тадалафил, генеричен Сиалис е сред популярните лекарства за потентност.

Активна съставка: Tadalafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Сиалис генеричен

Описания

Сиалис генеричен: медицинска информация

Генеричен Сиалис се предлага под формата на таблетки с концентрация 40 мг, 20 мг, 10 мг и 5 мг. В случай, ако имате нужда от по-ниска доза, можете просто да разделите таблетката. Поради Тадалафил, ще получите до 36 часа силна ерекция, за да се насладите от дълъг секс. Вземете дозата, достатъчна за Вашия организъм 30 минути преди времето, в което се нуждаете от ерекция.

Ефект на Сиалис генеричен

Сиалис генеричен осигурява ефект, подобен на ефекта на оригиналния продукт. Постигането на силна ерекция е лесно с ензима PDE-5. Многократната ерекция се осъществява поради високата ефективност на лекарството. Ерекцията ще остане същата дори след няколко оргазма. Тадалафил действа дълго време и предоставя възможност за постигане на ерекция до 3 дни.

Противопоказания и странични ефекти

Сиалис генеричен има същите противопоказания като оригиналния продукт. За да избегнете негативни реакции, не трябва да приемате Сиалис, ако:

 • Взимате други хапчета за потентност;
 • Взимате лекарства, които са несъвместими с Тадалафил или други компоненти на Сиалис генеричен;
 • Страдате от сърдечно-съдови или бъбречни заболявания;
 • Имате ниско кръвно налягане;
 • Вие сте на възраст под 18 години.

Списъкът с възможните нежелани реакции зависи от Вашата чувствителност. Симптомите може да не се появяват след всяко приемане на хапчето. Списъкът включва световъртеж, главоболие, болка в кръста, храносмилателно разстройство и др.

Взаимодействие с други препарати

Генеричен Сиалис взаимодейства с лекарства, които съдържат нитрати и донори на азотен оксид. Ето защо не трябва да приемате Сиалис едновременно с такива лекарства. За да избегнете серйозни проблеми със здравето, консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемете Сиалис.

В многобройни рецензии можете да прочетете, че много мъже приемат Сиалис дълго време като допълнително лекарство за потентност. Може би в някои случаи подобна комбинация ще работи и дори има положителен ефект, но се препоръчва да се избягват такива комбинации. Преди да комбинирате различни хапчета за повишаване на потентността, които увеличават риска от странични ефекти, консултирайте се с Вашия лекар, за да сте сигурни, че няма да навредите на здравето си.

Общи препоръки за Сиалис генеричен

 • Н
  Николин
  Проверен коментар

  За съжаление започнах да имам проблеми с ерекцията на 32 -годишна възраст. Приемах Сиалис 20 мг през последните 3 години и това ми даде твърда ерекция в 80% от времето. Този препарат беше спасителен за сексуалния ми живот.

 • П
  Петко
  Проверен коментар

  Страхотен продукт, мога да съхранява сила през дълго време , благодаря на Сиалис и на моя лекар.

 • Д
  Дичо
  Проверен коментар

  Хапчета работят, и доста бързо.

 • РФ
  Румен Ф.
  Проверен коментар

  Просто исках да заснема имейл, за да кажа, че вашият продукт наистина работи. Отне ми около три часа, когато взех, за да започне да действа. Напоследък бях много стресиран, че започна да ме въздейства „там долу“. Трудно ми беше да го поддържам, но вашият продукт промени това! Огромна благодарност!!

 • П
  Петър
  Проверен коментар

  Мислех, че това е много добър продукт за цената! Работи много добре скоро приемането и остава във организма за няколко дни.

 • С
  Стоян
  Проверен коментар

  Работи добре, както е посочено, ще купува повече в бъдеще.

 • П
  Пейчо
  Проверен коментар

  Лесен за преглъщане и трае дълго време.

 • В
  Валентин
  Проверен коментар

  Работи през същия ден, но му дайте няколко време, преди да започне неговото действие. Дори след сесия с партньорката ми действието продължи доста дълго време и трябваше да сменя панталоните си, когато отидох на работа. Се върнахме от работа и продължихме там, където спряхме без проблем. Да ....и пийте доста вода.

 • Р
  Радостин
  Проверен коментар

  Работи чудесно! Моят мъж ме прави щастлив с неговата помощ!

 • С
  Стойчо
  Проверен коментар

  Ключът към този продукт е да знаете, че той не действа веднага. Взимам 12-24 часа преди да се нуждая от него и харесвам резултатите. Намирам, че получавам по -бърза ерекция, която също е по-пълна. Бих препоръчал този продукт с предупреждението, че не работи по същия начин като истинския ED RX. Не съм имал никакви странични ефекти извън предвидените.