Моята количка 0
Дълготраен ефект на Прилиджи Генерик Дапоксетин

Дълготраен ефект на Прилиджи Генерик Дапоксетин

Целта на повечето продукти от Виагра е не просто да стимулират ерекцията, а да осигурят дълготраен ефект. А Прилиджи Генерик Дапоксетин е перфектен продукт в този смисъл. Както можете да видите от името му, той съдържа мощна съставка - Дапоксетин - която инхибира момента на еякулация. Поради тази функция можете да удължите сексуалната активност.

Въпреки че Прилиджи е генеричен продукт, той съдържа същия активен компонент като оригиналния продукт. Прилиджи Дапоксетин е надежден продукт за предотвратяване на преждевременна еякулация.

Едно хапче ще Ви помогне да издържите по-дълго и вече няма нужда да разчитате на късмета.

Дапоксетин е доста съвместимо вещество и много хора нямат проблеми с него. Според многобройни доклади увеличаването на сексуалната издръжливост е невероятно. Прилиджи Генерик Дапоксетин помага на пациентите да поемат контрол върху еякулацията и гарантира пълното удовлетворение и на двамата партньори.

Активна съставка: Dapoxetine

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Прилиджи Генерик Дапоксетин

Описания

Прилиджи Дапоксетин: Обща информация

Средната концентрация на Дапоксетин в Прилиджи Генерик е 60 мг.

Можете да поръчате необходимото количество - от 10 до 190 таблетки Прилиджи. Във всяка опаковка има 2 таблетки.

Обикновено Прилиджи Дапоксетин се използва за лечение на преждевременна еякулация. Той няма никакви възрастови ограничения.

Преждевременната еякулация често се случва непосредствено преди полов акт или след минута или по-малко след началото. Освен общоизвестните физически фактори, проблемът може да се засили и психологически.

Съхранявайте лекарството при стайна температура (15-30 C) и го пазете от деца.

Прилиджи Генерик Дапоксетин: Медицинска информация

Активната съставка в Прилиджи е Дапоксетин (60 мг).

Перфектен ефект през 3 часа е възможен след приемане на едно хапче непосредствено преди полов акт. Приемайте само по едно хапче на ден, за да избегнете дискомфорт.

Друго име на Дапоксетин е SSRI (означава селективен инхибитор на обратното захващане на серотонина). Този компонент е важен за постигане на оргазъм като сложно взаимодействие. Физическите и психологическите фактори са еднакво важни за успешното сексуално взаимодействие. Дапоксетин влияе върху нивото на серотонин, което е съществена предпоставка за забавяне на оргазма. По този начин може успешно да се избегне преждевременната еякулация.

Противопоказания и страничните ефекти

При определени предпоставки Прилиджи може да причини някои усложнения.

Ако страдате от сърдечни заболявания, чернодробни или бъбречни дисфункции или приемате лекарства, противопоказани на Прилиджи Генерик Дапоксетин, не трябва да приемате този препарат без разрешението на лекаря.

Сериозните усложнения изискват лекарската помощ, докато незначителните странични ефекти могат да преминат с течение на времето. Нежеланите реакции могат да бъдат причинени от Дапоксетин. Всеки човек има индивидуална реакция върху активния компонент на лекарството. Най-честите нежелани реакции са:

 • Гадене и световъртеж;
 • Главоболие;
 • Проблеми със съня;
 • Диария и коремна болка;
 • Чувство на изтощение.

В някои редки случаи приемът на Прилиджи Генерик Дапоксетин за дълго време може да доведе до синкоп. Това не е опасно за Вашето здраве като цяло. Но ако се чувствате световъртеж и мислете, че можете да загубите съзнание, избягвайте потенциално опасни ситуации като шофиране на кола или работа с машини.

Препоръки за Прилиджи Генерик Дапоксетин

 • А
  Алекс
  Проверен коментар

  Когато го купих за първи път, прочетох много други отзиви, които говореха за това, че започва да работи на следващия ден, така че аз го опитах. Вижте какво, работи невероятно! След първия път изглежда, че работи почти незабавно. Силно препоръчвам това и със сигурност ще поръчам повече!

 • Б
  Борис
  Проверен коментар

  Продуктът е пристигнал бързо и точно както е посочено, страхотна цена!

 • Т
  Тео
  Проверен коментар

  Те бяха с бързо действие и нямаха странични ефекти, докато използвах този продукт. Накара ме да се чувствам силен като Кинг-Конг.

 • Ф
  Фратю
  Проверен коментар

  Работи както трябва.

 • Н
  Никола
  Проверен коментар

  Много лесен за използване и бързо действащ, ефектът продължава около 12-14 часа.

 • Н
  Нелин
  Проверен коментар

  Първите хапчета осигуриха точно това, от което се нуждаехме! Многократно !!! Най -добрият продукт, който сме опитвали!

 • Н
  Найден
  Проверен коментар

  С една дума мога да ви кажа какво чувствам към този продукт. Перфектно!

 • В
  Васил
  Проверен коментар

  Това е страхотен продукт, работи както очаквах, но без главоболие! Ефектът продължава 3 дни с страхотно настроение. Прекрасно е. 100% се препоръчва.

 • Б
  Бисер
  Проверен коментар

  Доволен съм от покупката.

 • К
  Калоян
  Проверен коментар

  Продуктът беше доставен навреме и направи чудеса от първия ден. Горещо го препоръчвам за ефективно повишаване на потентостта.