Моята количка 0
Сиалис оригинален - оригиналът на фирма Eli Lilly в България

Сиалис оригинален - оригиналът на фирма Eli Lilly в България

Има само няколко високо надеждни лекарства за еректилна дисфункция, които са известни по целия свят. Марков Сиалис или Сиалис оригинален е един от тях. Това лекарство е идеална алтернатива на други видове Виагра от фирма Pfizer. Сиалис оригинален е перфектно хапче за дълготрайна ерекция.

Активният и мощен компонент на Сиалис е Tадалафил. Действието на Тадалафил е силно и Сиалис има същия ефект върху мъжете като Виагра. Но за разлика от обичайната Виагра, ефектът на Сиалис продължава много по-дълго - до 36 часа!

Активна съставка: Tadalafil

 • Доставка 4-9 дни
 • Начини за плащане
Безплатна доставка за поръчки над 390.53лв
Срещу косопад
Антидепресанти
Алкохолизъм
Мускулни релаксанти
Противогъбични препарати

Сиалис оригинален

Описания

Тази функция ще Ви възвърне възможността за спонтанен секс. Дори сериозните проблеми с ерекцията могат да бъдат забравени с помощта на оригинален Сиалис. Само едно хапче Сиалис ще Ви позволи дълго време да се чувствате млади и пълни със сексуална енергия.

Приемането на хапче Сиалис не осигурява 36 часа постоянна ерекция. Все още е необходимо сексуално взаимодействие, за да се получи ерекцията. Без сексуална стимулация ефектът на Cиалис ще бъде ограничен. Напротив, правилната сексуална стимулация и естественото желание осигуряват силна ерекция и множество оргазми.

Подобрената способност за бързо постигане на ерекция е очевиден положителен ефект на Сиалис оригинален. Подсилените оргазми ще бъдат като приятно допълнение. Купете Cиалис онлайн и се почувствайте сексуално свободни с надеждно и тествано лекарство за потентност.

Предимствата на Cиалис са очевидни. Докато ефектът от Виагра продължава 4 или 5 часа, Cиалис действа 36 часа! Вече нямате нужда от внимателно планиране на приема на хапчето. Купете Cиалис онлайн и просто се наслаждавайте на секс, когато пожелаете.

Оригинален Сиалис. Главна информация

Мощният ефект на оригиналния Сиалис, е резултат от действие на Тадалафил. Нормалната доза на едно хапче е 20 мг активния компонент. Хапчето започва да действа бързо - като мине половин час след приемане. Ефектът продължава 36 часа.

Удивителни свойства на оригиналния Сиалис

Тадалафил съдържа PDE-5 ензим, който се използва широко в различни лекарства, а също така в Сиалис. Той е отговорен за лечението на еректилна дисфункция. Поради PDE-5, Тадалафил блокира намаляването на ерекцията на пениса и осигурява дълга и силна ерекция. За да се постигне резултатът трябва да се извърши сексуална стимулация. Ерекцията няма да се появи без подходяща стимулация, поради което не трябва да се притеснявате за постоянна ерекция. Дългият ефект настъпва, тъй като усвояването на Тадалафил отнема известно време.

Противопоказания и странични ефекти

Противопоказания са възможни, но могат да бъдат избегнати, ако внимателно следвате инструкциите. За да избегнете усложнения с оригинален Сиалис, уверете се, че:

 • Не приемате други лекарства за потентност;
 • Нямате проблеми с бъбреците, черния дроб и сърдечно-съдовата система;
 • Имате нормално кръвно налягане;
 • Не страдате от приапизъм;
 • Сте над 18 години.

Страничните ефекти на Сиалис се появяват рядко. Винаги има възможност да се получат странични ефекти в такива случаи. Възможността е по-голяма, ако сте алергични към активния компонент на оригиналния Сиалис или ако сте предозирали.

Списъкът на възможните реакции включва:

 • Главоболие и болка в мускулите;
 • Зачервяване и световъртеж;
 • Ринит;
 • Болка в кръста;
 • Лошо храносмилане;
 • Възпаление на очите.

Изследванията забелязват отрицателно взаимодействие на оригинален Сиалис и лекарства с нитрати. Ето защо човек не трябва да приема Cиалис с други лекарства, съдържащи нитрати или донори на азотен оксид в състава. Такава комбинация може да бъде опасна за общото Ви здраве. Страничните ефекти могат да се засилят и поради някои продукти - като грейпфрут. Ефективността на хапчето е по-ниска, ако преди това се приема тежка храна с високо ниво на мазнини.

Купете Сиалис оригинален в проверената онлайн аптека!

Закупуването на оригинален Сиалис в подходящата аптека е много важно. Много хора търсят безопасна онлайн аптека на форуми и като питат приятели. Друг добър вариант е да попитате Вашия лекар за съвет. Можете също да разгледате рецензии на другите хора, които купуват Сиалис.

www.obuvkite.net предоставя сигурна възможност за купуване на оригинален Сиалис онлайн без рецепта на няколко прости стъпки. С нашето бързо изпращане няма нужда да отивате в местната аптека и да чакате на опашка - продуктът ще бъде доставен точно до дома Ви.

Тези, които купуват оригинален Сиалис 20 мг онлайн, нямат прегледи или чувство на смущение. В случай, че вече не се нуждаете от консултация с Вашия лекар и нямате рецепта, пак можете да купите Сиалис анонимно тук. Като правило цените на Сиалис в градските аптеки са високи, докато нашата онлайн аптека може да предложи добра оферта. Купете оригинален Сиалис онлайн и спестете време и пари!

Препоръки за оригинален Сиалис

 • К
  Кристиан
  Проверен коментар

  Просто исках да напиша ревю за този продукт с надеждата да получа още един пакет. Наистина ми харесва този продукт и търсих в интернет навсякъде нещо законно и действително работещо. Опитах първия, а сега и „Екстра Сила“ и определено мога да кажа, че това е от значение в спалнята. Да!

 • И
  Иванчо
  Проверен коментар

  Добър опит. Помага, когато не сте тревожни. Но наистина работи!

 • Ф
  Фратьо
  Проверен коментар

  Здравейте, аз съм Фратьо и обичам да опитвам неща, които биха могли да ми дадат допълнителен тласък. Това хапче е невероятно. Без страничните ефекти. Това е вторият ми ден и мога да кажа, че хапчето все още работи. Нямам никакви особени проблеми, откакто го пробвам. За съжаление, не можем да тренираме тази част там долу.

 • С
  Станимир
  Проверен коментар

  Работи невероятно, както е описано, и не ви причинява постоянната ерекция, ако не искате това, никога не съм опитвал други хапчета преди, но от хора около мен, които говорят всичко за другото хапче, това работи наистина добре и мога да го препоръчвам.

 • В
  Венцислав
  Проверен коментар

  Прекрасна добавка за увеличаване на притока на кръв. Поръчвам хапчета от 20 мг и ги разделям на половинки от 10 мг. Трябва да приема няколко ибупрофена, тъй като Сиалис спричинява ми главоболие. Единственият друг негатив е да се уверите, че вашата съпруга или приятелка е в настроение, преди да вземете хапчето. Последното нещо, което можете до поискате, е да сте готови да тръгнете без желаещ партньор;)

 • З
  Захари
  Проверен коментар

  Обичам продукта! Високо ефективни и дълготрайни ефекти дори за няколко дни. Имам повече издръжливост и сила във фитнеса и в спалнята. Силно препоръчвам този продукт и смятам да го купя отново. Опитайте и ще ви хареса!

 • Д
  Делян
  Проверен коментар

  Първото изпробвано хапче, което не ми причини киселини или главоболие, но това, което ми направи масивен, буквално пулсиращ вал. Оттогава в яйчниците на съпруга досега има болка. Така че да, това е единственото предупреждение, което трябва да ви дам. Опитайте се да бъдете нежни с нея ... ефектът на хапче продължава в рамките на 3-4 дни ... за мен това е така.

 • Р
  Радко
  Проверен коментар

  Отне ми известно време, за да напиша рецензия, защото исках да видя дали действително са ефективни, хапчетата работят и успях да се справя, но ако не ядете и пиете много вода, ще имате силно главоболие.

 • М
  Милен
  Проверен коментар

  Купих го за гаджето си, той не изпита нито един от страничните ефекти, споменати в други рецензии, и продължи половин ден. Няма да ви държи изправени (което не мисля, че повечето хора искат), но това няма да отнеме много усилия, след като хапчето се абсорбира. Той го е приемал няколко пъти и хапчето е много ефективно дори за два дни. Страхотен продукт.

 • В
  Венцислав
  Проверен коментар

  Това хапче прави чудеса, ако някога сте имали проблем, при които инструмента ви беше мек, или може би след като приключите, вече не можете да продължавате, или може би не сте толкова твърди, колкото преди, като вземете това хапче веднъж на всеки 4 дни никога повече няма да изпитате тези проблеми, ще имате по-дълготраен полов акт, и върнете обратно твърда ерекция, и след като приключите, можете просто да продължите активността.