Моята количка 0

Лекарства за потентност преди и след

Вероятно няма нито един мъж, който да не е чул, че има много хапчета за подобряване на ерекцията. Те помагат за постигане на твърда ерекция, независимо от причините и тежестта на еректилната дисфункция. Хапчета действат след първата употреба, дават почти 100% ефект и според резултатите от клиничните проучвания имат изключително високо ниво на фармакологична безопасност.

Но това е последният факт, който много мъже поставят под въпрос. По-точно, има две опасения:

  1. Пристрастяване: способност за получаване на ерекция без лекарства след приемане на хапчето;
  2. Безопасност за организма при продължителен прием на ЕД хапчета и ефект върху сексуалното здраве.

За да отговорите на горните въпроси, трябва да разберете, как работят хапчетата за ерекция.

Като пример вземем Виагра и нейната активна съставка Силденафил. Това беше първото лекарство за лечение на ЕД. Този препарат беше използван като модел за разработване на всички лекарства, които сега се използват, за да се справим с тази патология.

Силденафил има еднократен ефект, който се появява само при прием на лекарството. Подобрява кръвообращението в пениса и неутрализира ефекта от липсата на кръв в кавернозните тела по време на сексуална възбуда. Това означава, че Виагра подобрява естествените физиологични процеси, които могат да бъдат нарушени поради диабет, депресия или други патологии.

В същото време ефектът на Виагра продължава само 5 до 6 часа и действа само в съдовете на пениса. Лекарството не оказва влияние върху цялото тяло и още повече върху либидото. Тестостеронът е отговорен за либидото и тъй като Виаграта не съдържа полови хормони, Вашата хормонална система и способността да имате сексуална активност без хапчета няма да бъдат засегнати.

Няма нито едно голямо клинично проучване, което да потвърди, че приемането на Виагра или друго подобно лекарство води до пристрастяване, и че мъжете не могат да постигнат ерекция без използването на тези лекарства. Но лекарството дава усещане за психологически комфорт. И трябва да сте наясно с това.

Преди да вземе лекарства за потентност, мъжът може да изпита безпокойство, синдром на тревожно очакване. И това може да попречи на половия акт. Когато приемате лекарства за потентност, всякакъв психологически дискомфорт изчезва. Не се тревожите за минали неуспехи, защото знаете, че Виагра ще ви помогне. Това отпуска мъжа и дава усещане за свобода. И може да загубите това чувство, ако не вземете хапче преди секс.

Но трябва да имате предвид, че Виагра и други лекарства за потентност не лекуват ЕД. Това са симптоматични лекарства, които подобряват качеството на вашата ерекция само за известно време.

Това може да е отговорът на втория въпрос. Тъй като лекарството се екскретира от тялото през деня, то е безопасно за продължителна употреба.

Това означава, че лекарствата за потентност нямат физиологичен ефект върху функциите на тялото, освен ерекция. Точно поради тази причина мъжете, приемащи лекарства като Виагра, Сиалис, Камагра в продължение на 4-5 години, нямат проблеми със здравето.


Назад към блога